Eeer thats it…may u burn in hell!

Posted: December 24, 2011 in 2011

Wooo thats it…haizzz tak habis habis. Ape ape pun trima kasih to frenz yng mana prihatin sangat tentang karsus golak golek perkahwinan aku ni. tak sangka ianya mendapat maklum balas yng hebat. mengalahkan kes khalwat memey drengan norman hakim! Hingga masuk MELODI TERJAH….:) Aku sendiri lost of words, cant say anything much.Makin bayak cakap makin jadi banyak cerita. To my frenz ..biarkan lah org berkenaan tu…let them have a free space..sebab tu aku rela mendiamkan diri. Aku malas nak berdebat ala ala hang tuah vs hang jebat. Tuhan tu ada..dunia ni bulat. Daniel Halique, u have been a great fren..suka mempertahankan kawan kawan kau. I love ur spirit bro! Aku tahu ape yng aku alami pernah kau alami suatu ketika dahulu..kita berdua diatas perahu yng sama. Mempunyai isteri sikap yng serupa..hahahahaha.. tak ape bro…biarkanlah..takan jadi kurap pun.:) Let them be. At the moment aku happy sangat sangat hidup berdua ngan putri kesayangan ku tercinta…ia..aku BAHAGIA…..!!! Kehilangan ISTERI tiada masalah bagiku, kalau dah itu sudah suratan perjalanan rumahtangga aku. Tapi aku ada harta yng paling besar dan berharga. Tak lain tak bukan iatu purtri ku. Tu la amanah dari allah..pemberian harta yng tak ternilai harganya. Sehari, seminggu mahupun berbulan bertahun tak pernah aku meninggalkan dia. Dia lah penawar dikala hatiku yng duka..dia lah insan yng amat memahami jiwa ku. cinta dia padaku cinta sejati tiada kecurangan akan terjadi antara aku dgn putriku. Dia yng selalu bersama ku dalam segala ape rintangan melanda. Akulah ibu akulah ayah..susah senang kita bersama.Tak pernah aku lupa hari pertama putri ku melihat duniawi. Melihat putriku adalah melihat bayang bayang ku sendiri…

Yeaahhhhh…..ini akan kekal sampai mati. Bayang bayang ku ada didalam dirinya sampai bawa ke mati. Moga dia akan menjadi anak yang solehah bila menginjak dewasa..kelak..insyallah..juga Jadi manusia yang jujur…jadi manusia yang indah perilaku perwatakannya…..Jadi manusia yang menghormati kaum Adam. iatu Suami dia kelak, manusia yang menghormati manusia. Manusia jaga tutur katanya….Manusia yng menghormati org yng lebih tua, Manusia yang berserdahana segalanya. jadi manusia yang rendah diri….manusia tidak riak sifatnya…moga jadi insan yng bernama WANITA. Haaaaaa…ni la aku sebenarnya bila da bertutur kaaannnnn…hahahahahahaa. Kes aku ngan org yng bergelar ISTERI tu..biarlah..tu antara dia dengan tuhan..ingat…ponpuan, segala ape yng kau lakukan pada ku tidak ku MAAFKAN juga HALALKAN… DUNIA dan AKHIRAT. iyeeee..ku ulang sekali lagi,… TIDAK KU HALAKAN ..MAAFKAN DUNIA DAN AKHIRAT!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s