BERBULU BERDIRI SEGALA BULUKU

Posted: December 3, 2011 in 2011

Image

Kadang kadang aku rasa macam nak call je kau dan cakap..

“Hello ini akulah…aku nak bagitau kau yang sebenar aku ni….bla bla bla bla bla bla bla”

Tapi aku batalkan niat. Sebab ape? Sebab aku belum tahap persis Firaun lagi. Walau pun dalam kepala otak kau..kau kata aku kejam dan giler!!! Tapi ade kau fikir sebab ape ape aku buat semua ni dan sebab apa aku jadi macam ni??!!!

Tak ade…!!!!

Kau tolong ambil cermin..kau tengok muka kau. Nampak macam perfect kan? Tapi tak! So…aku pun tak kata yng aku ni perfect juga..cuma kau terlalu perasan perfect sok suci gilerr….!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s