Mungkinkah Eizlan Yusof Bakal Bergelar Datuk?

Posted: August 26, 2011 in 2011

(Yeaahhh he does look like a big Boss)

Yesss ni la artis malaysia yng pernah wa berentap suatu tika dulu. Baju wa dia hampir koyak. Waktu tu perkelahian berlaku kt workshop kreta. Workshop mane..? wa pun da lupa beb…somwhere in the east of  Singapore.  Ceritanye mcm ni, Pertama kali aku bersua muka ngan jejaka putih merah yng cakep and ganteng ni semasa aku shooting drama “DIAN HIDAYAH II” pada tahun 2001 di Singapura. Terbitan dari MYI Productions. Errrrr mane pergi MYI intenational productions sekarang??? Wa pun tak taw…!!! hehehehehehhehe. Kalau lu masih ingat lagi dalam drama berseri tu wa telah digandingkan sparing dengan Eizlan Yusof…watak wa, musuh ketat Eizlan Yusof..penuh dng busuk hati, dengki yang ingin menjatuh Eizlan Yusof.Apa sahaja si Eizlan buat mesti aku tak suka nya… Sebabnya…? kerana Eizlan Yusof itu bekas banduan aka penagih dadah. Siap dengan adenye pengikut wa..yang sering dihasut oleh diri wa yng agak soyal ni…hehehehehheehe…tapi tu hanya dalam lakonan je ekh..in real life wa cool aka cute mentel sebanyak brapa wa suka..getek aka ogy ahamad daud..huhu! Overall..si Eizlan ni fuulaaaweehhh memang hebat. lakonan dia serious gila babi..especially adengan masa wa gaduh sama dia..real beb!! Badan wa keringke yng halus ni hampir melayang siottt🙂 Hingga after shoot baru aku sedar badan wa calar calar dibuatnye…The best one wa dapat bonus tips nasihat dari si Eizlan tentang lakonan. Dia ni tak lokek ngan tips tips perihal lakonan coz both mesti nak ada chemistry if wanna make the drama go real! Still remember his magical words to me..”Rul, later our scence, u gave me 100%..and i gave u back 100%!” and damn…its works siot…Hmmmmmmm best best best kenangan terindah.

Cerita aka Berita terbaru tentang si Eizlan ni wa dengar dengar ini agak slowpoke mengikut garisan masa wa di singapura ni, dengar’nya pelakon lelaki yang laris di kaca TV ini bakal bergelar Datuk. Namun akbar Harian Metro tidak mengatakan dari negeri mana. Sedikit kajian tentang majlis penganugerahan pingat negeri Pahang & kebetulan ia’nya jatuh pada 24 Oktober tahun ini. Mungkin’kah Eizlan Yusof bakal menjadi selebriti terkini menerima gelaran Datuk dari Pahang, selepas AC MIZAL? Hmmmmmm…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s