Sekian lama mendiamkan diri dari Blog, kini ku kembali…Aku EMO sekali lagi..

Posted: August 19, 2011 in 2011

Agak kaku dan pelik rasa… bila tiba2 aku teringin mahu meluah rasa semula di blog aku ni… ye, sengaja aku biar ia sepi, sengaja aku leka biarkan ia lengang, memang lama tak ku update blog aku ni….bukan aku tiada ceritera tuk dikongsi, cuma nafsuku belum terbuka untuk meluah rasa… terlalu sibuk dengan hal duniawi yang entah, tiada kesudahan gilanya! dan aku hampir gila untuk tidak menjadi gila…haish! banyak perkara yang aku pendam, banyak cerita yang aku telan… mungkin usia yang semakin memanjat ajal ni, membuatkan aku lebih rela berdiam dari mencanang perihal yang bosan pada sesiapa… dan ini mungkin telah mematikan rasa hati aku pada semua perkara.

BONEKA. itu aku! marah! pedih rasa aku pendam dihempedu…bengang! genggaman geram aku simpan disaku…
sedih! lara jiwa aku kesat dibantal lengan…selagi ada akal yg menghulu diri…. takkan aku luluh dalam badai sendiri.
tolonglah aku sahabat! selamat aku dari diri aku sendiri!tariklah aku!!!aku kalah disini, biarlah..aku tewas disini, biarlah..
aku tak pantas menghargai, biarlah..aku tersadai disini, biarlah..aku mahu sendiri, biarlah..aku terus meratapi, biarlah..
aku terus meracun hati, biarlah..aku terus geledah ruang sepi, biarlah..aku mahu lalui, benarkanlah..aku lara sendiri,biarlah..kerana aku tahu…hidupku, matiku..aku masih punya seribu tanggungjawab tak terbagi..masih banyak tangga perlu aku daki..jasadku tidak mati..selagi belum di panggil ilahi..cuma hati tidak lagi mampu memberi.

Hmmmmmm….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s