Otak ku lemau,ntah mengapa..?

Posted: December 15, 2010 in 2010

(awek diatas ni bukan aku :P…ntah lahanat mane tah….huhu…)

Keje kat opis banyak. Tapi otak lemau. So tak bole wat keje. Salah sape? Salah aku ke? Salah jiran aku? Salah pakcik jual putu piring sebelah Giant tu ke? atau salah laku jalan raya? ntah le ,Apsal manjang aku lemau ni? Maybe aku dah push otak aku to da limit kot. Dah sampai penghujung otak ni aku rasa. Tapi aku penah bace satu fakta pasal otak, otak manusia bole menyimpan memori sebanyak 3 Terabyte (TB). Besar  gileeeer tu.
External HD adik aku yg 1 TB tu pun tak penuh-penuh lagi even banyak gile cite blue dalam tu. Sampai berdarah hidung gak la tengok cite-cite blue dalam tu. So, size 3Tb tu besar gile la maksudnye. Tapi apsal otak aku manjang lemau? Banyak sgt ke memori atau file yang aku simpan dalam otak aku ni? Aku rasa, takde la banyak sangat. Aku baru 35 tahun. Ape je aku wat selama 35 tahun ni?  Haiiiiiizzzz Tu pun dah banyak aku lupe. Atau maybe aku kene reformat balik otak ni? Camne nak reformat otak ni ekk?? Kene hantar kat kedai cina computer kat Sim lim Square!!
Cite pasal memori, memori yang paling aku tak bole lupe adalah memori aku….haa nak start la jiwang tu..huhu….
Takpe la, malas la cite…biarlah ia terpahat dalam jiwa ku ini sahaja (eceehhhh) Baik aku cite pasal kereta idaman aku. Ape kereta idaman aku?
Kereta idaman aku adalah Ferrari 599 GTB Fiorano. Ermmmmm..baru ku liat ade hamba allah ni bawak kreta tu…..bangkai tul….bila kah boleh aku dapat kreta tu ekh????!!!  k….esok aku beli satu, skali lagi aku verangannnnnn….:P
Selamat beramal…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s