Entri pasal FBIANS yng tak berbakat nih!

Posted: December 14, 2010 in 2010

 

Tajuk entry tu agak menyeramkan tak pasal2 kang ada yang datang belasah gua.huhuuhuh sabar dulu baca dulu apa yang aku nak taip kat sini. Gua bukan nak kata sesiapa bukan nak kutuk sesiapa k fren, sebab masalahnya gua sendiri pun menulis Nota nota FB ni. Jadahnye lah gua nak kutuk diri sendiri kan.sebenarnya macam ni ada orang berpendapat yang penulis Nota nota FB ataupun FB holic, memang tak ada life…..asyik buang masa mengadap pc,laptop,notebook,netbook dan seangkatan dengannya…..siang malam dok online sana sini macam tak ada kerja lain. Buat entry sampai tiga empatploh kali sehari pastu leave komen kat FB orang lak. FB walking sana sini bayangkan berapa jam kah anda di depan pc?.kiranya orang tu nak bagitau lah yang FBians ni memang tak ada life sebab 24jam mengadap internet. lepas tu tak keluar rumah tengok dunia otak pun tak berkembang sebab tak tengok pemandangan kat luar.Damn it..!!! to those yang cakap macam tu. penulis nota nota di FB mahupun FB walking ni masih ada life lagi if hari2 dok online sekali pun tak de lah sampai tak ambil tahu langsung pasal hal2 luar. Agak2 lah pun kalau nak mengata sampai macam tu…Lu dengki kot sebab life membosabkan nothing yng happening kot?ataupun  sebab lu tak tahu nak cerita apa apa ke or lu sebenarnya memang tak berbakat dalam penulisan atau dalam bahasa kasarnya,  Lu fail masa exam penulisan?. Semua orang ada life k bro, tak kiralah dia penulis blog,novel,komik atau seangkatan dengannya.semua orang pun ada cara sendiri macam mana nak hiburkan hati,kalau dah dia pilih menulis untuk hiburkan hati, ikut sukalah.Lu atau orang lain memang tak ada hak nak melarang. bil internent pun bayar sendiri2 kan…tak kacau pun line internet kau.so,berhentilah dari terus menghentam orang…pelik betul kan dia dok hentam aku, tapi dia jugalah yang dok hari2 baca nota nota aku haiiiyah Lu orang apakah tidak normal otak ni weiii? penulis nota bukan hanya menulis cerita semata2,diorang pun ada kerja lain nak buat masih ada tanggungjawab dan amanah yang perlu di buat.tak semestinya hari2 update, diaorang tak ada kerja nak di buat. menda ni sampingan je asal tak over sampai lalai sudah….cukuplah ye, tak yah nak hentam2 wa lagi…hari ni kau hentam orang,esok lusa akan ada orang hentam lu  pulak yeeee…..hei,dunia ni berbentuk sfera tau berpusing2 hari ni pusing kat gua esok lusa giliran Lu orang  pula.semua dapat sama rata adilkan tah yah nak gaduh2 k, tunggu je sampai giliran lu bro, merasalah ye tak? what you give,you get back…..slamat maju jaya  pada lahanatz aka sok pintar tu. yang teman yng lain selamat beramal….ciowww…:)

p/s: Hairan wa nari step cool…sumpah seranah wa…lenyap pepagi sabtu nih..huahuahauahuahua bukanye ape geng..saje wa lum recharge battery wa..siot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s