Saturday moaning…… :)

Posted: December 11, 2010 in 2010
My morning face sblum mandi ahaks!

Ye aku tahu aku dah lama tak menulis blog FB aku ni.  Rasa mcm nak lakarkan sesuatu pada hari ni..last few days, wa tak punye masa yang nyata utk update FB blog wa..coz wa tak punye “HIDUP” sekarang ini.. serious beb!! 24 jam itu bagi aku cuma 12 jam..penuh dgn urusan dunia yang tak kan bisa buat aku kaya. ye, aku tahu itu YANG MAHA ESA..duga MU lagi kan..subhanallah. rinduuuu? ye sangat rindu untuk menulis di ruang yang aku panggil syok sendiri ini..tempat aku melepaskan segala frustration yng ade di benak hatiku. Haiiiizzz…..Masalah di office yang tak pernah habis..tapi, tak la se stress bebanan gampang yng aku menangung selama setahun lebih ni..jadinye, aku kerap baran lately..restless barangkali..buatkan semua yang aku nmpak dimata seakan salah. Sungguh aku tak kenal lagi diri wa sendiri..tapi aku percaya Allah itu ada rancangan yang lain untuk aku kan…KAU dengar ini Ya RAHMAN?aku tahu kau dengar…

Banyak perkara yng berlaku, wa erase dengan getah pemadam..wa syok feeling nothing happened…konon nya tak pernah terjadi tak pernah berlaku! wa rasa…tak semua org yng boleh tackle and take it mcm wa buat selama ni. Masyaallah…..tak pernah wa sesabar ni adooiiiiyai…!! Wa rasa diri wa ni dah sama mcm sinetron Indon. Watak seseorang yng teraniaya… sabar gila nak mamposs….! but why…? bodoh ke aku ni….??? adesssss!!!! seriously beb, im gonna stop all keceebyeyan dan kesundalan yng sedia ade di ruangan kotak dunia lahanat ku. Susah dan payah kalau org yng tak mengenali the basic of Halal dan haram ni. hmmmm salah siapa????  Tapi….wa heran beb, semua haram di langgar tapi nape tak ko makan daging babi sekali ek..?  yang itu pandai ko kata haramm..??? hahahhahha. ape ape pun..bagi pendapat aku…perwatakan, perangai, attitude seorang datang dari rumah, tul tak? u can change behaviour…but u cant change ur personality…coz r born with it!

Slamat beramal….tks again for reading my nota nota celaka wa ni…..cya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s