Pls FUCK ur self part 2

Posted: January 22, 2010 in 2010
haish,

aku tak tau nak mula bicara nista ni dari pangkal cerita atau terus ke isi berita or bermula songsang dari hujung ceritera.

kisah jambu yang sebelum ini aku kupas secara celaka…rupanya mendapat banyak riaksi dari pelbagai pihak; pihak membenci, pihak pi mampos, pihak yg menyokong, pihak yg menyertai dan tak kurang juga dari pihak penganjur award itu sendiri.

aku bukan mahu mencari gadoh dan jauh sekali tuk mencari musuh…apa yang aku utarakan adalah dari pandangan mata aku sendiri. itu bukan beerti yang sesiapa membacanya harus menyokong atau membantah! it just persepsi individu yang bersifat neutral dan tidak bersifat statik pada satu penelitian. iaitu pendapat aku sendiri!

and best part is, as i said before: ADA AKU KISAH… if korang tak setuju pd mendapat aku ni?! aku tak kisah langsung ok…yang rasa aku melampau overdose ikut perasaan atau cemburu coz tak tercalon dalam Lelaki Jambu Malaysia Award tu, persepsi kamu amatlah songsang dari kenyataan sebenar.

ku mmg terlalu tak teringin tuk menyertainya langsung. aku rela menjadi a-go-go boy di dalam aquarium tanpa air, yang cuba mencari nafkah sesuap nasi coz kedaifan hidup di mana-mana club di siam, dari di calunkan di award binawe ni…

bukan pointer aku disini yang menjadi pelacur lelaki itu lebih gah dari memasuki award ini…but mereka ada objective tersendiri yang menjadikan mereka terjebak dalam kancah ni…coz tiada pilihan lain (terikat pd agency yang mereka join) and kekangan hidup yang amat-amat memaksa mereka melakukan kerja tersebut. oh, bukan semua ye sanggup melakukan sexs malah ada yang tetap mengekalkan keterunaan mereka. jgn salah anggap!!

dan korang yang mempunyai pegangan agama pastinya tak kan menggunakan alasan diatas ni sebagai pemangkin tuk melakukan kemungkarankan…

so, korang yang menyertai this give-your-dick-to-dog-for-his-lunch-award ni tuk apa? apa hadiah utama yang korg dapat? terpaksa?? by whom?! nonsense!!!

oklah…renung-renungkanlah🙂

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s